Betöltés folyamatban...

Szállítás

Szállítási és fizetési információk

 

Felhívjuk vásárlóink szíves figyelmét, hogy webáruházunk termékeinek szállítási ideje átlagosan:

 

10-15 munkanap

között változhat. A pontos szállítási időről és a termékek rendelhetőségéről a regisztráláskor megadott e-mail címen 5 munkanapon belül, a rendelést visszaigazoló automatikus válaszon felül tájékoztatjuk. Kérjük, minden esetben ellenőrizze postafiókját!

 

Amennyiben bármire pár napon belül lenne szüksége, kérjük ellenőrizze RAKTÁR-on lévő termékeinket:
http://www.lovaswebaruhaz.hu/lovas_felszereles_raktaron/

Az ebben a menüpontban nem szereplő termékek MINDEGYIKÉT rendelés után rendeljük, tehát a fenti szállítási idő érvényes rájuk. 

 

Webáruházunkban 2014. április elsejétől személyes átvételre nincsen mód. Helyette kedvezőbb szállítási költségekkel igyekszünk Vásárlóink kedvében járni. A sávos rendszerrel Ön is könnyen, és gyorsan ellenőrizheti, melyik díjkategóriába tartozik!FONTOS HATÁRIDŐK:

Karácsonyra szánt megrendelések leadási határideje: 2017. december 6. éjfél (kiszállítás: 2017.12.18)
A RAKTÁRON vagy AKCIÓS címkével ellátott termékek (a termék nevében szerepel!) megrendelését 2017.12.14-ig áll módunkban felvenni. Az ezután beérkező összes megrendelés január elején kerül feldolgozásra és kiküldésre.

2017. december 18-tól 2018. január 4-ig sem e-mailes, sem telefonos ügyeletet nem tartunk, és Facebook üzenetekre sem válaszolunk.

NYITÁS: 2018. január 8. hétfő

Nyomatékosan kérnénk minden Vevőt, hogy munkatársainkat az ünnepek időtartama alatt magán Facebook oldalaikon se keressétek, legyen nekik is pihenés az Ünnep! Minden cserét, visszaküldést 2018. január 4-től 14 napon keresztül bonyolítunk.

Csomagjaink a DPD futárszolgálat segítségével jutnak el Önhöz.
A fizetés módja: utánvét (tehát a csomag átvételekor a helyszínen, készpénzben)
Előre utalásra van lehetőség, ez esetben, kérjük, igényét jelezze az info@lovaswebaruhaz.hu e-mail címen.

 

Futárszolgálat:

I. Rendelés összege: 0-10.000 forint
Szállítási költség díja: 990 forint/3 kg csomagsúlyig (3 kg fölött minden kiló +100 forint)


II. Rendelés összege: 10.001-30.000 forint
Szállítási költség díja: 890 forint/3 kg csomagsúlyig (3 kg fölött minden kiló +100 forint)


III. Rendelés összege: 30.001-60.000 forint
Szállítási költség díja: 790 forint/3 kg csomagsúlyig (3 kg fölött minden kiló +100 forint)


IV. Rendelés összege: 60.001 forint felett
Szállítási költség díja: INGYENES (maximum 30 kg!) 

 

Előre utalási igényét szíveskedjen jelezni: stylelovasbolt@gmail.com

Minden esetben csak akkor kell utalni, ha a megrendelt termékek raktárunkba kerülnek, és kiállítottunk Önnek az átutalásos számlát, melyet beszkennelve e-mail címére küldünk. Önnek a számla alapján kell utalnia a megfelelő (tehát pontos) összeget.

Számlaszámunk: UniCredit Bank 10918001-00000093-05460007

Az összeg befizethető UniCredit Bankba is (ennek azonban költsége van, így kérjük minden esetben tüntesse fel, ha ezt a lehetőséget kívánja választani), így azonnal jóváíródik számlaszámunkon, így akár még a számla kiállításának napján fel tudjuk adni Önnek a megrendelt termékeket.

Budapesten és vidéken 60.000.-Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes, kivéve, ha a termék(ek) súlya meghaladja a 30 kg-ot.

A megrendeléseket a beérkezéstől számított 10-14 munkanapon belül teljesítjük. Amennyiben a megrendelt termékből nincs raktáron, vagy gyártás alatt van, a szállítási idő elhúzódhat, erről az regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük! A különféle termékek szállítási ideje eltérhet. Amennyiben egy megrendelés különböző szállítási határidejű termékeket is tartalmaz, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Egyes termékek súlya ezt meghaladja, így azokra külön írásos ajánlat alapján tudunk szállítási árat adni!

Sikertelen kézbesítés

A Vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a Vevőt terhelik. Erről kérjük, részletesen tájékozódjon Általános Vásárlási Feltételeink menüpontunk alatt. Felhívjuk figyelmüket, hogy sem a postaszolgálat, sem a futárszolgálat nem jogosult a termék kicsomagolását elvégezni az utánvét kifizetését megelőzően és utána sem köteles jegyzőkönyvet felvenni, amennyiben hiányosnak tartja a csomagot, a kibontást követően. Amennyiben a csomagot hiányosan kapta meg, úgy telefonon vagy e-mailben értesítsen bennünket, amelyről jegyzőkönyvet veszünk fel. Sérült csomagot ne vegye át! Ebben az esetben jelezze a futárnál, hogy a csomagot a sérülés miatt nem veszi át.

Személyes átvétel

Webáruházunkban 2014. április elsejétől személyes átvételre nincsen mód. Helyette kedvezőbb szállítási költségekkel igyekszünk Vásárlóink kedvében járni. A sávos rendszerrel Ön is könnyen, és gyorsan ellenőrizheti, melyik díjkategóriába tartozik!

 

Csomagjaink a DPD futárszolgálat segítségével jutnak el Önhöz. A fizetés módja: utánvét

 

Futárszolgálat:

I. Rendelés összege: 0-10.000 forint
Szállítási költség díja: 990 forint/3 kg csomagsúlyig (3 kg fölött minden kiló +100 forint)

II. Rendelés összege: 10.001-30.000 forint
Szállítási költség díja: 890 forint/3 kg csomagsúlyig (3 kg fölött minden kiló +100 forint)

III. Rendelés összege: 30.001-60.000 forint
Szállítási költség díja: 790 forint/3 kg csomagsúlyig (3 kg fölött minden kiló +100 forint)

IV. Rendelés összege: 60.001 forint felett
Szállítási költség díja: INGYENES (maximum 30 kg!)